Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta sfoglia come da Libro Base
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di cuori di carciofo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 uova (da 60 g circa)
- 30 g di panna fresca liquida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 36.6 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Torta pasqualina
2ωρ. 5 λεπτ.
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Torta di asparagi
1h 10min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Pasta brisée
10min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h