Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta sfoglia come da Libro Base
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di cuori di carciofo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 uova (da 60 g circa)
- 30 g di panna fresca liquida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 36.6 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche di salmone e porri
1hod. 25min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 Std. 20 Min
Pasta brisée
10 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Crostata salata di spinaci
1h
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Torta salata di bietole
1h
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Torta pasqualina
2h 5min
Polpettone fagiolini e patate
1hod. 30min