Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta sfoglia come da Libro Base
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di cuori di carciofo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 uova (da 60 g circa)
- 30 g di panna fresca liquida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 36.6 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso in torta verde
1h 30min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Torta di asparagi
1h 10min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h