
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di farro perlato (18-20 minuti di cottura)
-
100
g di piselli freschi sgranati
veya 100 g di piselli surgelati - 100 g di carote pelate e a rondelle sottili
- 20 g di olio di semi di mais
- 2 uova sbattute
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 465 kcal / 1945 kJ
- Protein
- 22.9 g
- Yağ
- 20 g
- Karbonhidrat
- 51.5 g
- Lif
- 5.7 g