Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 394.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Finocchi alla valdostana
40 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.
Cavolfiori gratinati
50 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Carciofi stufati
30 Min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Sformato di finocchi
1 Std.
Lasagne agli asparagi
1 Std. 30 Min
Peperoni alla piemontese
55min