Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 394.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Finocchi alla valdostana
40min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Carciofi stufati
30min
Carote tiepide alla salvia
35min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavolfiori gratinati
50min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min