Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 394.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1sa
Finocchi alla valdostana
40 min
Spinaci al burro
30 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Carote tiepide alla salvia
35 min