Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 149.5 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Fagiolini in gremolada
30min
Fiori di zucca ripieni
1 godz.
Finocchi alla valdostana
40 menit
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Finocchi ripieni
1 godz.
Carciofi ripieni
50min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1h 30 min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1 godz.
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Pizzette di melanzane
40 menit
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30 min