Risotto ai funghi porcini

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
1 porzione

Malzemeler

  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ scalogno
  • 75 g di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
    10 g di funghi porcini secchi, puliti e a pezzi
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio), cottura 17-18 minuti
  • 15 g di vino bianco secco
  • ¼ di cucchiaino di sale
    ¼ di cucchiaino di dado per brodo di carne
  • 230 g di acqua
  • 10 g di burro a pezzi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 8.1 g
Kalori 1861 kJ / 444 kcal
Yağ 14.4 g
Lif 2.1 g
Karbonhidrat 69.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...