Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
-
800
g di pomodori perino, tipo San Marzano in quarti
veya 800 g di polpa di pomodoro, tipo San Marzano in quarti - 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 - 5 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 576.5 kJ / 137.8 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 707 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sugo all'ortolana
1h 5min
Ragù di carne mista
1h 30 min.
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo classico
55 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 Min
Sugo all'amatriciana
50 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30 min.
Sugo al tonno
45 min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Ragù di tonno fresco
1h