Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di salsicce di maiale, spellata ed a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di semi di finocchio (isteğe bağlı)
- 600 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 37.2 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Sugo al tonno
45min
Sugo all'amatriciana
50min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Sugo classico
55 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Ragù bianco
1 Std. 20 Min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Ragù di carne mista
1h 30min
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min