Salada de tomate com ventresca de atum

Salada de tomate com ventresca de atum

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
6 doses

Malzemeler

  • cebola roxa cortada em fatias finas (1-2 mm)
    150 g
  • azeite
    120 g
  • mostarda à antiga (à l'ancienne)
    20 g
  • vinagre
    30 g
  • mel
    30 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • tomilho seco
    1 c. chá de
  • sal
    1 ¼ c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • tomate (coração-de-boi, kumato, etc) cortado em fatias finas (3 mm aprox.)
    800 g
  • ventresca de atum em conserva, escorrida
    240 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    125 g
  • manjericão só as folhas
    1 pé de

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 755.4 mg
Protein 13.6 g
Kalori 1339.3 kJ / 320.1 kcal
Yağ 24.6 g
Lif 2.6 g
Doymuş Yağ 3.3 g
Karbonhidrat 12.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...