Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Palitos de legumes fermentados
- 600 g mistura de legumes s/ casca (cenoura, aipo, rabanete, couve-rábano, feijão verde, etc.), cortados em palitos (1x10 cm aprox.)
- 750 g água
- 15 g sal
-
1
c. chá de sementes de mostarda (isteğe bağlı)
veya 1 c. chá de semente de funcho seca (isteğe bağlı)
Salada de batata
- 3 pés de salsa cortada em pedaços
- 500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 750 g batata p/ cozer cortada em pedaços pequenos
- 30 g cebola
- 1 c. chá de mostarda
-
30
g azeite
veya 30 g maionese - 30 g vinagre
- 2 pitadas de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1216.7 kJ / 290.8 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 47.8 g
- Yağ
- 8.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 2686.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roupa velha de peru
1h 10 min
Almôndegas com lentilhas
4 Std.
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Omelete de espinafres e presunto
30 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40 min
Esparguete à carbonara
30 min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35 Min
Omelete de claras com curgete
30 min
Salada grega de espelta
30 min
Creme de limão com morangos
10 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min