Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Palitos de legumes fermentados
- 600 g mistura de legumes s/ casca (cenoura, aipo, rabanete, couve-rábano, feijão verde, etc.), cortados em palitos (1x10 cm aprox.)
- 750 g água
- 15 g sal
-
1
c. chá de sementes de mostarda (isteğe bağlı)
veya 1 c. chá de semente de funcho seca (isteğe bağlı)
Salada de batata
- 3 pés de salsa cortada em pedaços
- 500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 750 g batata p/ cozer cortada em pedaços pequenos
- 30 g cebola
- 1 c. chá de mostarda
-
30
g azeite
veya 30 g maionese - 30 g vinagre
- 2 pitadas de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1216.7 kJ / 290.8 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 47.8 g
- Yağ
- 8.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 2686.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Batatas fritas onduladas com molho de alho - TM6
45 min
Cozer 300 g de couve-flor
25 min
Polvo da consoada
1 Std. 20 Min
Cozer 600-800 g de curgete
35 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Arroz carolino com refogado de alho
40 min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Pudim de leite
55 min
Cozer 250 g de brócolos
20min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min