Easy Chinese beef and tomato

4.3 21 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • beef rump steak cut into slices (4 x 0.5 cm thick)
    600 g
  • Shaoxing wine
    25 g
  • white pepper
    ⅛ tsp
  • bicarbonate of soda
    2 tsp
  • cornflour
    2 tsp
  • water plus an extra 1 tbsp
    200 g
  • vegetable oil
    50 g
  • sesame oil
    10 g
  • brown onion cut into wedges
    150 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger cut into pieces
    3 cm
  • Meat stock paste
    1 tbsp
  • oyster sauce
    2 tsp
  • red capsicum cut into pieces (approx. 2 cm)
    100 g
  • tomato paste
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    2 pinches
  • white sugar
    25 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh tomatoes cut into wedges
    400 g
  • cooked rice to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1400.1 mg
Protein 33.4 g
Kalori 2179.7 kJ / 521 kcal
Yağ 33.9 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 9.4 g
Karbonhidrat 19.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...