Creamy coconut chicken curry (open cooking)

4.7 148 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)
    700 g
  • garlic clove
    1
  • fresh ginger
    10 - 15 g
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)
    1 - 2
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • tandoori paste (see Tips)
    90 g
  • tomato paste
    30 g
  • water
    100 g
  • almond meal (see Tips)
    20 g
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • sea salt
    1 tsp
  • coconut cream
    90 g
  • fresh coriander leaves only, torn into pieces, to garnish
    6 sprigs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 866.5 mg
Protein 20.9 g
Kalori 1147.3 kJ / 274.2 kcal
Yağ 14.7 g
Lif 5.2 g
Doymuş Yağ 4.8 g
Karbonhidrat 16.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...