Cihazlar ve Aksesuarlar
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 35 dk
2 portions
Malzemeler
Fermented red cabbage
-
red cabbage300 g
-
salt10 g
-
red wine200 g
-
sherry vinegar100 g
-
sumac1 pinch
-
black peppercorns2
-
star anise¼ piece
-
clove1
-
dried bay leaf1
Celeriac purée
-
celeriac peeled, diced260 g
-
fresh milk130 g
-
double cream (48% fat)130 g
-
salt5 g
Roasted duck breast
-
water3300 g
-
salt150 g
-
duck breasts, with skin (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)2
Finalisation
-
beetroot juice70 g
-
cold butter diced, cold60 g
-
cornflour (starch)10 g
-
water10 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 2 portions
Sodyum
64751.4 mg
Protein
83.2 g
Kalori
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Yağ
117.4 g
Lif
12.2 g
Doymuş Yağ
68.1 g
Karbonhidrat
79.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Slow Cooked Beef Stroganoff
7sa
Spiralized Scalloped Potatoes
1sa 30 dk
Orange Creamsicle Whip
10 dk
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 dk
Grated Carrot Salad
10 dk
Oxtail stew with butter bean mash
4sa
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 dk
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Değerlendirme yok
Duchess potatoes
1sa 10 dk
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4sa
Chicken and mushrooms in red wine
45 dk
Beetroot Gravadlax
48sa 20 dk