Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 35 dk
2 portions

Malzemeler

Fermented red cabbage
  • red cabbage
    300 g
  • salt
    10 g
  • red wine
    200 g
  • sherry vinegar
    100 g
  • sumac
    1 pinch
  • black peppercorns
    2
  • star anise
    ¼ piece
  • clove
    1
  • dried bay leaf
    1
Celeriac purée
  • celeriac peeled, diced
    260 g
  • fresh milk
    130 g
  • double cream (48% fat)
    130 g
  • salt
    5 g
Roasted duck breast
  • water
    3300 g
  • salt
    150 g
  • duck breasts, with skin (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
    2
Finalisation
  • beetroot juice
    70 g
  • cold butter diced, cold
    60 g
  • cornflour (starch)
    10 g
  • water
    10 g

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 2 portions

Sodyum 64751.4 mg
Protein 83.2 g
Kalori 7678.2 kJ / 1835.1 kcal
Yağ 117.4 g
Lif 12.2 g
Doymuş Yağ 68.1 g
Karbonhidrat 79.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...