Yakisoba Rice Vermicelli

Yakisoba Rice Vermicelli

2.1 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

Yakisoba Sauce
  • gluten-free soy sauce
    40 g
    tamari
  • Worcestershire sauce (see tip)
    60 g
    balsamic vinegar
  • oyster sauce gluten free
    40 g
  • tomato ketchup
    60 g
  • brown sugar
    30 g
Vegetables and Vermicelli
  • water
    1600 g
  • green pepper cut in julienne
    80 g
  • red pepper cut in julienne
    80 g
  • carrot cut in julienne
    80 g
  • fresh bean sprouts
    100 g
  • raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
    120 g
  • spring onions sliced diagonally
    40 g
  • rice vermicelli
    300 g
  • raw cashew nuts
    100 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1586.1 mg
Protein 18.2 g
Kalori 2305.4 kJ / 551 kcal
Yağ 13.7 g
Lif 4.1 g
Doymuş Yağ 2.4 g
Karbonhidrat 91.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...