Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yakisoba Sauce
-
40
g gluten-free soy sauce
veya tamari -
60
g Worcestershire sauce (see tip)
veya balsamic vinegar - 40 g oyster sauce, gluten free
- 60 g tomato ketchup
- 30 g brown sugar
Vegetables and Vermicelli
- 1600 g water
- 80 g green pepper, cut in julienne
- 80 g red pepper, cut in julienne
- 80 g carrot, cut in julienne
- 100 g fresh bean sprouts
- 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 40 g spring onions, sliced diagonally
- 300 g rice vermicelli
- 100 g raw cashew nuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2305.4 kJ / 551 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 91.4 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1586.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Pizza Mummy
1h 20 phút
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Paneer Tikka Pizza
2 Std.
Sichuan spaghetti
50 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Snow Cocktail
15min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1h
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min