Gluten-Free Veggie Pizza Crust

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
2 portions

Malzemeler

  • mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces
    85 g
  • Parmesan cheese
    30 g
  • vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
    115 g
  • garlic clove
    1
  • egg, large (65-70 g)
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • black pepper, ground
    1 pinch

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 915.9 mg
Protein 24.9 g
Kalori 1421.2 kJ / 339.7 kcal
Yağ 21.6 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 11.6 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...