韓式煎餅

韓式煎餅

3.5 4 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 地瓜 削皮,切塊 (約1根)
    170 克
  • 蒜苗 去除綠色的部分,切段 (約1根)
    60 克
  • 新鮮香菇 (約1朵),切片
    25 克
  • 櫛瓜 (約半條),切條
    100 克
  • 洋蔥 (約半顆),切絲
    85 克
  • 切段
    60 克
  • 新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 切片
    1 根
  • 中筋麵粉
    90 克
  • 90 克
  • ½ 茶匙
  • 1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 白醋
    2 茶匙
  • 熟白芝麻 多備一點
    ½ 茶匙
  • 韓國香油
    ½ 茶匙
  • 韓國辣椒粉 (isteğe bağlı)
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 海苔 (絲狀)
    少許

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 212.6 mg
Protein 5 g
Kalori 730.9 kJ / 174.9 kcal
Yağ 1.8 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 34.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...