Cihazlar ve Aksesuarlar
Sambal Goreng Pengantin
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
cooking oil130 g
-
raw medium sized prawns whiskers removed250 g
-
beef tenderloin cut in cubes (2-3 cm)150 g
-
cooked beef lung cut in slices (see tips)150 g
-
onion cut in quarters100 g
-
garlic cloves plus 3 for thinly sliced10
-
fresh ginger30 g
-
galangal30 g
-
red chillies sliced100 g
-
green chillies sliced100 g
-
fresh lemongrass thinly sliced50 g
-
shallots thinly sliced60 g
-
dried chillies thinly sliced50 g
-
dried chilli paste (cili boh)100 g
-
shrimp paste (belacan) toasted30 g
-
tamarind extract60 g
-
tomato sauce50 g
-
chilli sauce30 g
-
salt2 tsp
-
sugar4 tbsp
-
coconut milk200 g
-
fried shallots to garnish3 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1296 mg
Protein
24.2 g
Kalori
2078.1 kJ /
496.7 kcal
Yağ
33.8 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
19.2 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Nikmat Raya
15 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 dk
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1sa 10 dk
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 dk
Daging Merah
35 dk
Begedil Daging
30 dk
Mee Goreng Mamak
20 dk
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 dk
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1sa 25 dk
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 dk
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 dk
Curry Fish Head
Değerlendirme yok