Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蛤蜊高湯
- 600 克 水
- 300 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
巧達濃湯
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 40 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 40 克 培根 ,切丁
- 15 克 奶油
- 30 克 麵粉
- 1 顆 馬鈴薯 ,切小丁,約1 公分
- ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,(視個人口味調整)
- 40 克 鮮奶油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1663.1 kJ / 397.5 kcal
- Protein
- 28.2 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 15.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1649.2 mg