Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 porsiyon
Malzemeler
-
kaşar peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)150 - 200 g
Bolonez Sosu
-
kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş200 g
-
havuç parçalara bölünmüş (1 cm)130 g
-
soğan dörde bölünmüş130 g
-
kereviz kökü parçalara bölünmüş (1 cm)100 g
-
diş sarımsak1
-
domates püresi400 g
-
zeytinyağı50 g
-
dana kıyma 6-7 parçaya bölünmüş500 g
-
kuru kekik1 tk
-
kurutulmuş defne yaprağı1 adet
-
tuz1 tk
-
karabiber1 - 2 tutam
Beşamel Sos
-
tereyağı parçalara bölünmüş, oda sıcaklığında60 g
-
un70 g
-
süt oda sıcaklığında800 g
-
tuz½ tk
-
toz muskat¼ tk
Lazanya
-
kurutulmuş lazanya yaprağı, ön pişirme gerektirmeyen18 adet
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
758.7 mg
Protein
25.4 g
Kalori
2961 kJ /
708 kcal
Yağ
46 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
20.7 g
Karbonhidrat
47.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
İtalyan İşi
5 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Domates Soslu Spagetti (TM7)
55 dk
Kale Lahanalı ve Elmalı Kinoa Salatası
40 dk
Tonnato Soslu Hindi ve Ilık Patates Salatası
Değerlendirme yok
Portakal Soslu Armutlar
1sa
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 dk
Big Mac Pizza
1sa 40 dk
Avusturya Usulü Patates Salatası
1sa 30 dk
Sarımsaklı Patates Graten
50 dk
Dört Peynirli Pizza
1sa 45 dk
Beyaz Çikolata, Frambuaz ve Antep Fıstıklı Glütensiz Brownie
1sa 20 dk
Menemen (Taze Domatesli)
30 dk
Süzme Mercimek Çorbası
45 dk