
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g süt
- 150 g su
-
20
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 paket instant kuru hamur mayası (7-8 g) - 1 tk şeker
- 30 g tereyağı, yumuşak
- 500 g un, serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1118.9 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 376.6 mg
Alternatif tarifler
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min
Sokak Simiti
2h 30min
Yoğurtlu Ekmek
3óra
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 dk
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1sa 20 dk
Sütlü Minik Ekmekler
1u. 45min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Mayasız kolay ekmek
20 dk
Sütlü Ekmek
2h 35min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min