Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g süt
- 150 g su
-
20
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 paket instant kuru hamur mayası (7-8 g) - 1 tk şeker
- 30 g tereyağı, yumuşak
- 500 g un, serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1118.9 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 376.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Marmelatlı Çörekler
2 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1h 55 min
Mini Focaccia
3 Std. 30 Min
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5 min
Limonlu Kek
2h 30 min
Hindistan Cevizli Toplar
25 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35 min
Karamelize Soğan (400-500 g)
25 min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45 min