Gulaschsuppe

2.4 20 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Zwiebeln halbiert
    400 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Bratbutter
    30 g
    30 g pflanzliches Öl
  • Weissmehl
    1 EL
  • Tomatenpüree
    30 g
  • Rindergulasch in kleinen Würfeln (ca. 1-2 cm)
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • gehackte Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
    1 Bouillonwürfel (für 0,5l)
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Paprikapulver edelsüss
    2 EL
  • Paprikapulver rosenscharf
    1 TL
  • Kümmel, ganz
    ½ TL
  • Majoran, frisch
    1 EL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • rote Peperoni in Streifen (ca. 1 cm)
    200 g
  • grüne Peperoni in Streifen (ca. 1 cm)
    200 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 21.6 g
Kalori 1359.8 kJ / 325 kcal
Yağ 16.1 g
Lif 6.5 g
Karbonhidrat 26.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...