黑蒜鮑魚燉雞湯

黑蒜鮑魚燉雞湯

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 人份

Malzemeler

準備食材
  • 1000 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊
    400 克
黑蒜鮑魚燉雞湯
  • 黑蒜頭 (4 粒黑蒜瓣,不需去皮)
    4 - 5 粒
  • 約一片
    4 克
  • 蒜頭 去皮
    12 克
  • 1600 克
  • 白胡椒粒
    1 小撮
  • 帶殼鮑魚 將外殼刷洗乾淨,去除內臟
    65 克
  • ¾ - 1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 445.9 mg
Protein 13.1 g
Kalori 673.5 kJ / 161 kcal
Yağ 10.8 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 2.9 g
Karbonhidrat 2.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...