Cihazlar ve Aksesuarlar
黑蒜鮑魚燉雞湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 人份
Malzemeler
準備食材
-
水1000 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊400 克
黑蒜鮑魚燉雞湯
-
黑蒜頭 (4 粒黑蒜瓣,不需去皮)4 - 5 粒
-
薑 約一片4 克
-
蒜頭 去皮12 克
-
水1600 克
-
白胡椒粒1 小撮
-
帶殼鮑魚 將外殼刷洗乾淨,去除內臟65 克
-
鹽¾ - 1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
445.9 mg
Protein
13.1 g
Kalori
673.5 kJ /
161 kcal
Yağ
10.8 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
2.9 g
Karbonhidrat
2.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
五星鍋物
5 Tarif
Tayvan
Tayvan