Cihazlar ve Aksesuarlar
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 35 dk
2 porsiyon
Malzemeler
Fermente Kırmızı Lahana
-
kırmızı lahana dörde bölünmüş300 g
-
tuz10 g
-
kırmızı şarap200 g
-
sherry sirkesi (bk. Öneriler)100 g
-
sumak1 tutam
-
tane karabiber2 adet
-
yıldız anason¼ adet
-
karanfil1
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
Kereviz Püresi
-
kereviz soyulmuş, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)260 g
-
tam yağlı süt130 g
-
krema, %35 yağ130 g
-
tuz5 g
Kızarmış Ördek Göğsü
-
su3300 g
-
tuz150 g
-
ördek göğsü, derili, kemiksiz (her biri yaklaşık 200 g, yan kısımlarındaki fazla yağları alınmış)2
Birleştirme
-
pancar suyu70 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş, soğuk60 g
-
mısır nişastası10 g
-
su10 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 2 porsiyon
Sodyum
64767.6 mg
Protein
80.9 g
Kalori
7408.6 kJ /
1770.7 kcal
Yağ
117.6 g
Lif
11.5 g
Doymuş Yağ
66.8 g
Karbonhidrat
61.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kişnişli Karidesli Omlet
35 dk
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Değerlendirme yok
Düşes Patatesler
1sa 10 dk
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4sa 30 dk
Biberli Bonfile Küpleri
30 dk
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
10 dk
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9sa 25 dk
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 dk
Bayat Ekmek Tatlısı
50 dk
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Değerlendirme yok
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1sa 30 dk
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk