Cihazlar ve Aksesuarlar
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 35 dk
2 porsiyon
Malzemeler
Fermente Kırmızı Lahana
-
kırmızı lahana dörde bölünmüş300 g
-
tuz10 g
-
kırmızı şarap200 g
-
sherry sirkesi (bk. Öneriler)100 g
-
sumak1 tutam
-
tane karabiber2 adet
-
yıldız anason¼ adet
-
karanfil1
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
Kereviz Püresi
-
kereviz soyulmuş, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)260 g
-
tam yağlı süt130 g
-
krema, %35 yağ130 g
-
tuz5 g
Kızarmış Ördek Göğsü
-
su3300 g
-
tuz150 g
-
ördek göğsü, derili, kemiksiz (her biri yaklaşık 200 g, yan kısımlarındaki fazla yağları alınmış)2
Birleştirme
-
pancar suyu70 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş, soğuk60 g
-
mısır nişastası10 g
-
su10 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 2 porsiyon
Sodyum
64767.6 mg
Protein
80.9 g
Kalori
7408.6 kJ /
1770.7 kcal
Yağ
117.6 g
Lif
11.5 g
Doymuş Yağ
66.8 g
Karbonhidrat
61.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Vanilya ve Beyaz Şaraplı Armutlar ile Badem Kıtırı
Değerlendirme yok
Rozbif, Parmesanlı Minik Çörekler ve Haşlanmış Sebzeler
Değerlendirme yok
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Değerlendirme yok
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55 dk
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40 dk
Tempura Sebzeler
40 dk
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
15 dk
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30 dk
Kişnişli Domates Salsa
Değerlendirme yok
Kuşkonmaz, Brokoli ve Mantarlı Pilav
50 dk
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Değerlendirme yok
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk