Cihazlar ve Aksesuarlar
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 55 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Dumpling'ler
-
Çedar peyniri parçalara bölümüş (2-3 cm)50 g
-
maydanoz yaprağı, taze4 filiz
-
un140 g
-
tereyağı20 g
-
kabartma tozu1 tk
-
tuz¼ tk
-
karabiber¼ tk
-
süt40 g
-
yumurta1
Güveç
-
un70 g
-
dana kol küp küp kesilmiş (3.5-4 cm)800 g
-
tuz1 ¾ tk
-
karabiber¾ tk
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
zeytinyağı ekstra 4 yk zeytinyağı15 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
-
kekik, taze sadece yaprakları4 filiz
-
su500 g
-
500 g sebze suyumalt birası500 g
-
kültür mantarı dörde bölünmüş150 g
-
havuç orta boy, dilimlenmiş (5 mm)100 g
-
maydanoz (isteğe bağlı) sadece yaprakları, süslemek için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1516.7 mg
Protein
54.1 g
Kalori
3494.1 kJ /
835.1 kcal
Yağ
40.1 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
12.4 g
Karbonhidrat
53.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Ev Yapımına Güveniyoruz
40 Tarif
Türkiye
Türkiye
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Domates Soslu, Arpa Şehriyeli Bütün Tavuk
2sa
Kuzu Pirzola, Ratatuy, Fasulye ve Patates Graten
Değerlendirme yok
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1sa
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Peynirli Atıştırmalık Rulolar
40 dk
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1sa
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2sa 10 dk
Temaki Sushi
1sa
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk