Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 700 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 1 - 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 10 g tereyağı
- 40 - 50 g labne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 401 kJ / 96 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Havuç Çorbası
35 Min
Basit Granola
25 Min
Temel Makarna ve Pizza sosu
30 Min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 λεπτ.
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1 Std. 15 Min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 Min
Peynirli Sebze Çorbası
35 Min
Kremalı Pancar Çorbası
45 λεπτ.
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13ωρ.
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 Min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 min
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min