Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 700 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 1 - 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 10 g tereyağı
- 40 - 50 g labne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 401 kJ / 96 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 Min
Çilekli Frambuazlı Cheesecake
5 Std. 20 Min
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40min
Sütlü Türk Kahvesi
5 min
Kıtırlı Papatya Çörek
1 Std. 5 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min