Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 700 g kabak, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 1 - 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 10 g tereyağı
- 40 - 50 g labne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 401 kJ / 96 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1h
Kekik, Nane ve Tarçınlı Bitki Çayı
10min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5min
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min
Kapya Biberli Domates Çorbası
30min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Sebze Bulyon
1h
Peynirli Omlet
15min