Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 diş sarımsak
- 100 g kereviz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 430 g kıyma, 3-4 parça halinde
- 40 g zeytinyağı
- 400 g domates, dörde bölünmüş
- 100 g domates püresi
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 2 yk mısır nişastası 4 yk soğuk suda eritilmiş
- 4 filiz fesleğen yaprağı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2749.7 kJ / 657.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 27.4 g
- Yağ
- 46.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1258.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10min
Rozbif
5h 30min
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10 Min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 Min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10min
Zencefil ve Ananaslı Mokteyl
10 Min
Yeşil Smoothie
10 Min
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
Çilekli Crumble
40 Min