Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 diş sarımsak
- 100 g kereviz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 430 g kıyma, 3-4 parça halinde
- 40 g zeytinyağı
- 400 g domates, dörde bölünmüş
- 100 g domates püresi
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 2 yk mısır nişastası 4 yk soğuk suda eritilmiş
- 4 filiz fesleğen yaprağı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2749.7 kJ / 657.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 27.4 g
- Yağ
- 46.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1258.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30min
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Piña Colada
15min
Fırınlanmış Muzlu Affogato
13 Std.
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40min
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Çilekli Tiramisu
6u. 20min