Wegańskie jabłka pod orzechową kruszonką

4.0 4 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 3sa 45 dk
6 porcji

Malzemeler

  • 30 g rodzynek
  • 30 g rumu
Kruszonka
  • 50 g orzechów laskowych
  • 120 g mąki pszennej
  • 80 g cukru
  • 100 g margaryny, wegańskiej zimnej, pokrojonej na kawałki
  • 1 szczypta soli
Gotowanie jabłek i pieczenie
  • margaryna, wegańska do natłuszczenia
  • 600 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 40 g cukru
  • 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka cynamonu, mielonego

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Protein 3.8 g
Kalori 1671.9 kJ / 399.6 kcal
Yağ 18.6 g
Lif 4.2 g
Karbonhidrat 54.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...