Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 8 g di sale
- 1650 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 2 pizzichi di zucchero
- 600 g di farina di forza + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 784 kJ / 187.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 29.9 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 275.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Focaccia
6 godz.
Pagnotta rustica
3 godz.
Impasto per pane veloce
45min
Focaccia alla curcuma
3 godz. 30 min
Panini renna di Natale
4 Std. 30 Min
Bussolà alla vicentina
1h
Pane intrecciato timo e limone
4h
Pane all'acqua
4h
Pane alle noci al Varoma
3 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28 Std.