Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 80 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 2 uova
- 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di brandy
- 200 - 250 g di robiola
Terminare la preparazione
- 50 - 60 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca
- pistacchi tritati, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3370 kJ / 805.5 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 43.2 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1415.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagna di gamberi monoporzione
1j 30 menit
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1j 30 menit
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1j
Ravioli cinesi
1j
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30 min
Arcobaleno tortillas (TM6)
30 min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1j 20 menit
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15 min
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Pici all'etrusca
1 Std. 45 Min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 Min
Gyoza
1j