Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di farina di grano duro + q.b.
- 4 uova
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaini rasi di pepe nero macinato
- 50 g di burro a pezzettini congelati (vedere consiglio)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Karbonhidrat
- 80.9 g
- Yağ
- 38.1 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Spaghetti al vino rosso
30 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20 min
Vermicelli di scammaro
30 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Vermicelli aglio e olio
25 min
Pasta alla gricia
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
La cacio e pepe
20 min