Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, a fette spesse 0.5 cm
- 350 - 400 g di farina tipo 00
- 60 g di uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
Salsa di pomodoro
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresche
Terminare la preparazione
- 8 fette di mozzarella, ben scolata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1730.1 kJ / 413.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Lagane e ceci in purea
1 Std. 20 Min
Pasta e patate con provola
1h
Frittatine di pasta
3h 30min
Lagane e ceci
1h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Gnocchi al pomodoro
1h 30min
Parigina
3h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Pasta al forno classica
1h 30min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min