Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 540 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 cucchiaino raso di noce moscata in polvere
- 300 g di carote, pelate e a rondelle (0,5 cm)
- 300 g di cimette di cavolfiore romanesco lavate (vedere consiglio)
- 150 g di olive taggiasche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 770.2 kJ / 184.1 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 392.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Insalata di fagiolini
40 Min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 Min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Insalatona con asparagi al Varoma
45 Min
Verdure miste al cartoccio
35 Min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min