Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 克 白蘿蔔 ,去除頭尾,並切成可放入進料口大小(詳見要訣)
- 1 塊 牛肉高湯塊
- 1 茶匙 鹽
- 1300 克 水
- 2 粒 八角
- 3 克 肉桂棒
- 20 克 薑 ,切片
- 300 克 菲力牛排 ,切薄片 (約 0.2 公分 厚)
- 10 克 魚露
- 10 克 香菜 ,切碎
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- ½ 茶匙 現磨黑胡椒粉
- 1 顆 檸檬
- 100 克 新鮮豆芽
- 新鮮辣椒 (任何種類) ,切薄片
- 2 茶匙 辣椒醬 (任一種類) (isteğe bağlı)
- 4 茶匙 海鮮醬 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1013.1 kJ / 242.2 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 17.7 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1488.8 mg