
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2200 g wody
- 3 czerwone buraki (ok. 450 g), pokrojone w ćwiartki
- 1 cytryna, ekologiczna
- 150 g sera feta, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 3 ząbki czosnku
- 60 g oliwy z oliwek
- 3 ¼ łyżeczki soli
- 2 ½ łyżeczki cukru
- 270 g makaronu, suchego, typu świderki, Lubella
- 3 łyżki ziaren słonecznika
- 10 g octu balsamicznego
- 1 łyżeczka musztardy
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 2407.4 kJ / 575.4 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 63.4 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 2322.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jednogarnkowy makaron z pomidorem i oliwkami
25 Min
Sałatka z kaszą bulgur i pieczonymi warzywami
35 Min
Mini galette z krojonymi warzywami i serem sałatkowym (TM6)
1h 50min
Zupa koperkowa i ziołowy filet z indyka z warzywami na Varomie
50 Min
Gnocchi z sosem warzywnym; Serniczki z musem porzeczkowym
45min
Makaron pełnoziarnisty z warzywami na parze i dresingiem jogurtowym
30 Min
Mini galette z grzybami
1 Std. 45 Min
Fettucine z grzybami
40min
Podpłomyki z ziemniakami i rozmarynem (TM6)
1h 15min
Indyk w sosie pomidorowo-cynamonowym z kaszą bulgur
35 Min
Warzywna zapiekanka z łososiem
55 min
Gulasz wołowy z dynią i kopytkami
1 Std. 45 Min