Cihazlar ve Aksesuarlar
Basmati Pilavı
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
1787.4 mg
Protein
21.3 g
Kalori
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
240 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Haşlanmış Karabuğday
25 dk
Yasemin Pirinci Pilavı
35 dk
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Vegan Peynir Sosu
50 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Balkabaklı Risotto
25 dk
Haşlanmış Pirinç
25 dk
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2sa 30 dk
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk
Yulaf Sütü
25 dk