Cihazlar ve Aksesuarlar
Basmati Pilavı
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
1787.4 mg
Protein
21.3 g
Kalori
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
240 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Haşlanmış Bulgur
25 dk
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1sa
Yasemin Pirinci Pilavı
35 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Haşlanmış Pirinç
25 dk
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
15 dk
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2sa 30 dk
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1sa 25 dk
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55 dk
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 dk
Buharda Pişmiş Somon
30 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk