Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5080.8 kJ / 1214.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 240 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1787.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25sa 10 dk
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35sa
Sade Kek
1h 10min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Haşlanmış Pirinç
25min
Hurmalı Yulaf Lapası
15 Min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1h 15min