Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5080.8 kJ / 1214.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 240 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1787.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30 min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1h 15min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Labneli Pratik Kabak Çorbası
25 min
Tavuk Suyu
1hod. 10min
Haşlanmış Yumurta
20 min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Kısır
30 min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1h 15min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 min