
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 1214.3 kcal / 5080.8 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Yağ
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 240 g
- Lif
- 3.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Sodyum
- 1787.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Domatesli ve Biberli Makarna
30 dk
Haşlanmış Pirinç
25 dk
Pirinç salatası
1sa
Peynirli Omlet
15 dk
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2sa 30 dk
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 dk
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 dk
Grissini
2sa
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk