Cihazlar ve Aksesuarlar
Basmati Pilavı
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
1787.4 mg
Protein
21.3 g
Kalori
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
240 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Meyve Soslu, Lor ve İrmikli Gnocchi
Değerlendirme yok
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1sa
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 dk
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Haşlanmış Pirinç
25 dk
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 dk
Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş
1sa
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 dk
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
Buharda Pişmiş Somon
30 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk