Cihazlar ve Aksesuarlar
Basmati Pilavı
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
1787.4 mg
Protein
21.3 g
Kalori
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
240 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Soya Fasulyesi ve Pirinç Unlu Glütensiz Ekmek
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizi Sütlü Mercimek (Coconut Dhal)
Değerlendirme yok
Haşlanmış Karabuğday
25 dk
Zencefilli Baharat Karışımı
Değerlendirme yok
Sucuklu Kuru Fasulye
10sa
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2sa 30 dk
Yasemin Pirinci Pilavı
35 dk
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 dk
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1sa 25 dk
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5sa
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk