Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5080.8 kJ / 1214.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 240 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1787.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Buharda pişmiş bezelye
20min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 Std. 30 Min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25min
Kakaolu Karabuğday Granola
2 Std. 35 Min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min