Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g dereotu yaprağı
- 1000 g su
- 200 g tavuk göğsü fileto, derisiz, enlemesine ikiye bölünmüş
- 200 g arpa şehriye
- 65 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 100 g közlenmiş kırmızı biber, parçalara bölünmüş (1- 2 cm), suyu süzülmüş
- 80 g konserve mısır, suyu süzdürülmüş
- 15 g limon suyu
- 50 g zeytinyağı
- ¾ tk tuz
- ⅛ tk karabiber
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 900 g
- Kalori
- 6438.9 kJ / 1538.9 kcal
- Protein
- 75.2 g
- Karbonhidrat
- 173.8 g
- Yağ
- 59.4 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 2692 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuru Fasulye
10h
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50 Min
Ali Nazik
1h 10 min
Tavuklu Pilav
1h 10 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 dk
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1h 10 min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Karides Sote
10 Min
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2sa 50 dk
Orman Kebabı
1 Std.
Höşmerim
3 godz. 20 min
Trileçe
6 Std. 55 Min