
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g dereotu yaprağı
- 1000 g su
- 200 g tavuk göğsü fileto, derisiz enlemesine ikiye bölünmüş
- 200 g arpa şehriye
- 65 g kornişon turşu parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 100 g közlenmiş kırmızı biber parçalara bölünmüş (1- 2 cm), suyu süzülmüş
- 80 g konserve mısır suyu süzdürülmüş
- 15 g limon suyu
- 50 g zeytinyağı
- ¾ tk tuz
- ⅛ tk karabiber
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 900 g
- Kalori
- 1538.9 kcal / 6438.9 kJ
- Protein
- 75.2 g
- Yağ
- 59.4 g
- Karbonhidrat
- 173.8 g
- Lif
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 2692 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çikolata Ganajlı Muhallebi
3sa 45 dk
Pırasa ve Somonlu Pratik Milföy Böreği
1sa 30 dk
Patates Graten
1sa 10 dk
Frambuazlı Cheesecake
1sa 35 dk
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 dk
Hardallı Patates Salatası
1sa
Yoğurtlu Havuç
50 dk
Portakallı Kek
1sa
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 dk
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1sa 30 dk
Çikolata Soslu Muhallebi
3sa 20 dk
Sucuklu Kuru Fasulye
10sa