Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g dereotu yaprağı
- 1000 g su
- 200 g tavuk göğsü fileto, derisiz, enlemesine ikiye bölünmüş
- 200 g arpa şehriye
- 65 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 100 g közlenmiş kırmızı biber, parçalara bölünmüş (1- 2 cm), suyu süzülmüş
- 80 g konserve mısır, suyu süzdürülmüş
- 15 g limon suyu
- 50 g zeytinyağı
- ¾ tk tuz
- ⅛ tk karabiber
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 900 g
- Kalori
- 6438.9 kJ / 1538.9 kcal
- Protein
- 75.2 g
- Karbonhidrat
- 173.8 g
- Yağ
- 59.4 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 2692 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karışık Meyveli Kek
1h
Hardallı Patates Salatası
1h
Parça Çikolatalı Kek
1h
Sömelek Köfte
1h
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Karpuz, Şeftali ve Lorlu Shake
10min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Keine Bewertungen
Naneli Votkalı Limonata
10min
Cennet Çorbası
40min
Tarhana Çorbası
25min
Arpa Şehriye Pilavı
1h