Uyumlu sürümler
Gambas et haricots sautés à l'ail, mousseline au citron
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de zaatar
- 1 pincée de piment
- 20 gambas crues, décortiquées
- 540 g d'eau
- 200 g d'haricots verts extra-fins, écossés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 50 g de mascarpone
- 3 jaunes d'œufs
- le jus d'1/2 citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 120 g de beurre, fondu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3320 kJ / 790 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 68 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minitiramisus aux speculoos
3 Std. 20 Min
Tajine de poisson au four à la marocaine et couscous aux dattes
1h
Bol repas tex-mex
50min
Biscuits à la pâte d'amande
25min
Fajitas au poulet et aux champignons (TM6)
1h
Fusilli aux moules piquantes
Keine Bewertungen
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1 Std. 5 Min
Pâtes au citron et saumon fumé Deuxième bol
35min
Cocktail au concombre
5 Min
Basboussa à la pistache et à la rose
1 Std. 25 Min
Soupe de fruits de mer irlandaise
45 Min
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1h