Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 10 g di sale
Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci
- 40 g di burro
- 3 cipolle rosse a listarelle
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di mascarpone
- gherigli di noci, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2276.9 kJ / 544.2 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 69.4 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 1022.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Bortellina
30min
Gramigna alla salsiccia
45min
Grano saraceno con pollo e agretti
30min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Patate schiacciate al forno
1 Std.
Rotolo di frittata
45min
Scaloppine di pollo al limone
40min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min