Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 885 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min.
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Rice Wine Chicken
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h