Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 885 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9sa 15 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Nyonya Fish Maw Soup
1ωρ. 10 λεπτ.
Salted Chicken
5h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min