Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 885 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 λεπτ.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1ωρ. 50 λεπτ.
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3ωρ.