Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 3 - 4 Knoblauchzehen
- 80 g Tomaten, halbiert
- 3 EL Paprika edelsüß
- 1 - 2 TL Isot Pfeffer, geschrotet (siehe Tipp)
- 3 TL Sumak
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
125
g Biber Salçası
veya 125 g Paprikamark - 65 g Tomatenmark
- 65 g Olivenöl
- 10 - 30 g Granatapfelsirup (Nar ekşisi) und etwas mehr zum Servieren
- 1 ½ TL Zitronensaft
- 2 TL Zucker
- 250 g Wasser (Zimmertemperatur)
- 300 g Dunkler Bulgur - extra fein (ESMER KÖFTELİK İNCE BULGUR), siehe Tipp
- 15 g Petersilie, abgezupft, und fein gehackt (siehe Tipp)
- 15 - 20 Blätter Eisbergsalat zum Servieren
- 3 - 4 Stängel Minze, abgezupft, zum Servieren
- 10 - 15 Blätter Rucola zum Servieren
- 1 - 2 Zitronen zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 20 g
- Kalori
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 109 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14ωρ.
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1h 5min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2h 40min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Acuka
5 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min