Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 80 g Brot, altbacken, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 500 g Rinderhackfleisch, zerzupft
- 1 Ei
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Tomatenmark
- 550 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 400 - 500 g Kartoffeln, in Scheiben (5 mm)
- 2 - 3 grüne Paprika, in Stücken (3-4 cm)
- 1 - 2 Tomaten, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2562 kJ / 612 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1287 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1u.
Chicken Shawarma Poutine
45 min
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Türkischer Reis
45 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1u.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Acuka
5 Min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50min
Bulgursalat - Kısır
1u.