Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 80 g Brot, altbacken, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 500 g Rinderhackfleisch, zerzupft
- 1 Ei
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Tomatenmark
- 550 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 400 - 500 g Kartoffeln, in Scheiben (5 mm)
- 2 - 3 grüne Paprika, in Stücken (3-4 cm)
- 1 - 2 Tomaten, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2562 kJ / 612 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1287 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1 Std.
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5min
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40 Min
Chicken Shawarma Poutine
45 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Poğaça - türkische Teigtaschen
2h 40min