Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
-
8
Stängel Minze, frisch, abgezupft,
veya 8 Stängel Dill, frisch, abgezupft - 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 460 g Wasser
- 200 g rote Linsen (Kırmızı Mercimek)
- 30 g Biber Salçası
- 1 TL Meersalz
- 120 g Bulgur, fein (Köftelik Bulgur)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 30 g Zitronensaft
- 1 Salatherz, in Blätter zerlegt
- 1 Zitrone, in Scheiben, zum Anrichten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1003 kJ / 239 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 7.2 g
Alternatif tarifler
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14ωρ.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3sa 15 dk
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min