Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 棒棒腿
- 1 茶匙 鹽
- 1 ½ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 大匙 薑黃粉
- 700 克 水 (蒸煮用)
- 2 顆 蛋 ,清洗乾淨
- 300 克 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
- 250 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 30 克 橄欖油
- 130 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 60 克 培根丁 ,切條(約1.5公分)
- 20 克 白酒
- 250 克 雞肉高湯
- 25 克 去核黑橄欖
- 50 克 小蕃茄 ,對切
- 150 克 椰漿
- 10 克 椰子粉 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3631.3 kJ / 868.7 kcal
- Protein
- 437 g
- Karbonhidrat
- 69.1 g
- Yağ
- 50.4 g
- Lif
- 4.2 g