Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenpüree
- 40 g Tomaten, getrocknet, in Öl
- 15 g Honig
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Dill, frisch, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Paprika, geräuchert, gemahlen
- 4 Schweinshals, Steak (je min. 3 cm dick)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 58.9 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
6-Strang-Butterzopf
2hod. 35min
Knoblauchsauce
15 Min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
45 min
Kartoffelstock nature
55 min
Schnelles Indian Butter Chicken
45 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Panang-Curry
45 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Pulled-Pork-Burger
4h 50min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 Min