Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filet im Teig
- 1 EL Bratbutter
- 1 Schweinsfilet (ca. 500 g)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- 200 g Erbsli, tiefgekühlt, aufgetaut
- 1 Bund Petersilie, glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 20 g Wasser
- 1 Blätterteig, ausgewallt (25 x 42 cm)
- 2 EL Paniermehl
- 12 Tranchen Bratspeck
- 1 Ei, verklopft
Sauce
- 150 g Vollrahm, kalt
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butter
- 150 g Prosecco oder Champagner, (trocken)
- 150 g Wasser
- 1 EL Maisstärke
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 3769 kJ / 905 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 60 g
Alternatif tarifler
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1 godz. 20 min
Schinkengipfeli
35min
Poulet-Stroganoff
50 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1h 15min
Pouletbrust Metaxa
1h
Quiche Lorraine-Baguettes
40 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Stroganoff
45 min