Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fleischbällchen
- 200 g Karotten, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 2 Zweigchen frische Petersilie (nur die Blätter)
- 50 g Paniermehl
- 2 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Hackfleisch, gemischt, (250 g vom Rind und 250 g vom Schwein)
- 50 g Pinienkerne, unverarbeitet (isteğe bağlı)
- 20 g Olivenöl, zum Einfetten
- Mehl, zum Bemehlen
Spanische Sauce
- 250 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g natives Olivenöl extra
- 1 EL Tomatenpurée (isteğe bağlı)
- 100 g Weisswein
- 300 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Pfeffer
- 1 EL Rindfleischextrakt
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 EL Petersilie, frisch, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2007 kJ / 480 kcal
- Protein
- 16.27 g
- Karbonhidrat
- 11.31 g
- Yağ
- 40.82 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 godz.
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 godz. 45 min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 dk
Coq au vin
2 godz.
Gulaschsuppe
1h 5min
Boeuf Bourguignon
2 godz.
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1 godz. 55 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35min
Rindsstroganoff
45 dk
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min