Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basilikumpesto
- 60 g Mandelstifte
- Wasser, lauwarm
- 200 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Thai Basilikumblätter, frisch
- 170 g Olivenöl
- ½ TL Salz
Risoni mit Steinpilzen und Lachs mit Pesto und Cherrytomaten
- 1 Zitrone
- 15 g Steinpilze, getrocknet
- 3 Zweigchen Thymian, frisch, Blättchen und Stängel
- ¾ TL Salz
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 110 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl, und etwas mehr zum Würzen
- 600 g Lachsfilet, frisch, mit Haut, (Sushiqualität, min. 2,5 cm dick)
- 230 g Risoni
- 80 g Weisswein
-
450
g Wasser
veya 450 g Gemüsefond - 170 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 4 Zweige Cherry-Tomaten
- 60 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4106 kJ / 981 kcal
- Protein
- 56 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 57 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 2326 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsendal (2 Portionen)
35min
Birnen-Chutney
50min
Knusprige Kernesticks mit Bacon und Käse
35min
Portugiesische Crème brûlée
25min
Pilaw-Reis
40min
Focaccia mit Tomaten
40min
Crema catalana
40min
Erdnusssauce
10min
Vegi-Käse-Riegel
45min
Marmorkuchen (vegan)
1 Std. 20 Min
Grapefruit-Drink 100%
10min
Schwedischer Rüebli-Brownie
2 Std.