Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Lammrücken, mit Knochen, (1 Stück ca. 400 g)
- 2 TL Olivenöl
- 2 TL Salz
Couscous
- 200 g Perlencouscous
- 300 g Wasser
-
½
TL Gemüsebouillon Paste
veya ½ Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 50 g Pinienkerne
Gemüsemischung und Lammrack
- 125 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
- 200 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut
- 100 g Wasser
-
½
TL Gemüsebouillon Paste
veya ½ Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Curry, gemahlen
- 1 - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 200 g Feta, zerbröckelt
- 30 g Rosinen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2216.1 kJ / 529.3 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 26.9 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 8.6 g
- Sodyum
- 2.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Garnelen-Curry
25 min
Panang-Curry
45min
Lachs-Curry
25 min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55min
Peking Chicken
45min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30 min
Grünes Poulet-Curry
55min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Crevettencurry mit Topinambur
45min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h