Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 dientes de ajo
- 110 g de chile cuaresmeño, en trozos
- 150 g de zanahoria
- 100 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla de cambray
- 1 cucharadita de orégano
- 1 cucharadita de mejorana
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 hoja de laurel seca
- ⅛ cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de jugo de naranja
- 600 g de agua
- 150 g de vinagre
- 2 cucharaditas de sal
- 150 g de coliflor, en arbolitos
- 1000 g de codornices limpias (8 piezas)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 598 kJ / 142 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Codornices en escabeche de boletus
25h
Hojaldre de poro, mejillones y almejas
Değerlendirme yok
Tamales oaxaqueños
2u.
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Manchadito
40min
Molito de cacahuate y morita
35min
Dip de huitlacoche
4h
Mixiote de pollo
1u.
Mole xiqueño
1u. 20min
Mixiotes de carnero
13 godz. 30 min
Picantones a la cerveza
2u.
Adobo básico
30min