Cihazlar ve Aksesuarlar
百合燉雪梨
Hazırlık 4sa
Toplam 4sa 30 dk
1 人份
Malzemeler
-
新鮮百合 先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時30 克
-
水梨 (約300克),切塊1 顆
-
冰糖粉20 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)650 克
-
紅棗 浸泡2小時,切片3 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
2 g
Kalori
1159 kJ /
277 kcal
Yağ
1.5 g
Lif
8 g
Karbonhidrat
70.48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
甜品&甜湯
11 Tarif
Tayvan
Tayvan