Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 克 帶皮去骨雞腿肉, 將雞皮與雞肉分開,雞肉切塊(約4公分)
- 2 根 新鮮紅辣椒, 切段
- 15 克 蒜頭
- 1 茶匙 花椒
- 1 茶匙 沙拉油
- 50 克 辣豆瓣醬
- 1 茶匙 米酒
- 1 茶匙 太白粉, 與1大匙水調勻備用
- 1 茶匙 醬油
- 20 克 蔥, 切段,留少許蔥花裝飾用
- 100 克 紅甜椒, 切塊(約4公分)
- 100 克 黃甜椒, 切塊(約4公分)
- 30 克 無鹽烤花生, 稍微拍碎
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1127 kJ / 269 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 3.6 g